Met de trein of auto

Een dagje hoofdstad
Bezoek Amsterdam, en alles wat Amsterdam te bieden heeft Heerlijk shoppen in Amsterdam, de musea bezoeken, een rondvaart door de grachten of een bezoekje aan Madame Tussauds. Maar ook een dagje Artis of een bezoekje aan de vele Musea is de moeite waard. Met de trein bent u vanaf Zandvoort aan Zee in slechts 30 minuten op station Amsterdam Centraal.

Haarlem ligt nog dichter bij!
De beste winkelstad van Nederland. Dat is Haarlem. Dat staat garant voor heerlijk winkelen in de talloze kwaliteitswinkels. Haarlem kent haar authentieke stadskern, de grote markt, het Frans Hals en het Teylers museum, en de vele gezellig terrasjes en restaurantjes waar u heerlijk kunt genieten. Maar ook in Haarlem behoort een rondvaart tot de mogelijkheden. Met de auto of met de trein bent u in nog geen 15 minuten in het centrum van Haarlem.

Een dagje er lekker tussen uit
De prachtige bloemen bekijken in de Keukenhof in Lisse, lekker rondstruinen op de zwarte markt in Beverwijk, of wat dacht u van de leuke plaatsjes als IJmuiden, Noordwijk, Monnickendam of Volendam te bezoeken. Het is allemaal binnen een half uur te bereiken. Natuurlijk mag u op vrijdag de kaasmarkt in Alkmaar niet vergeten. Iets verder weg bekijkt u Nederland in het klein bij Madurodam in Den Haag.

Ook aan de kleintjes is gedacht
Kinderen halen hun hart op in het Circus van Zandvoort. Grote speelhalen met videogames, en daarna lekker naar de film in de minibioscoop. Of wat dacht u van een dagje naar Linnaeushof. De grootste speeltuin van Europa. Ook Linnaueshof ligt binnen een half uur van de camping.