Op en rond Strandcamping de Branding

Vanaf seizoen 2015-2016 is PepSports aanwezig op Camping de Branding. Pepsports verzorgt leuke sportieve strandactiviteiten.

PepSports is dé surfschool aan zee! Je kunt hier terecht voor de meest uitdagende watersporten. Volg kitesurflessen en golfsurflessen. Maar ook als je wilt leren Stand up Paddle boarden ben je hier aan het juiste adres. Hiernaast is het mogelijk om diverse materialen te huren en zelf het water op te gaan.

Kom bij lekker weer langs voor een verfrissend ritje op de banaan achter een van onze grote Rib-boten. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om te komen wakeboarden.

Liever geen nat pak? Doe dan mee met onze mountainbikeclinics door het 9km lange duinparcours. Ook aan de kinderen wordt gedacht op Camping de Branding. In samenwerking met PepSports zal er gedurende het seizoen een animatieprogramma worden uitgevoerd. Hierin zal een groot aanbod aan activiteiten plaats vinden van voetballen tot golfsurfen en van mountainbiken tot banaanvaren, op Camping de Branding is het allemaal mogelijk.

Kitesurfen

Zandvoort kan een zeer drukke kitesurf spot zijn, maar in tegenstelling tot de meeste drukke locaties heeft onze surfschool de beschikking over een vrij stuk strand waar maar weinig kitesurfers komen. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid en concentratie op de les. Onze instructeurs hebben vele jaren ervaring opgedaan bij diverse scholen, hierdoor weten zij exact wat er wel en niet nodig is om jou op de snelste, beste en veiligste manier de sport aan te leren.

Golfsurfen

Golfsurfen kan bijna altijd in Zandvoort! Voor de eerste les zijn de wat kleinere golven perfect om te leren balans te houden op de surfplank. PepSports biedt de ultieme introductie van golfsurfen aan.

Suppen

Suppen is de snelst groeiende watersport van het moment wereldwijd! Met deze sport gebruik je 95% van je spieren. In een uurtje kun je de beginselen van het Suppen onder de knie hebben en je eerste meters staand weg paddelen.

Banaanvaren

Op de mooie dagen ligt PepSports in zee met de bananenboot! Glij met tot wel 40 km/pu over het water en kijk of je behendig genoeg bent om zelfs in de bochten overeind te blijven. Op onze 10 persoons banaan ben je gegarandeerd van een hilarische en spectaculaire rit!

Mountainbiken

Zandvoort is de ideale startlocatie vol fietsroutes langs het strand en door het duingebied. Op 3 minuten afstand van ons ligt het Zandvoortse MTB parcours; een single track met korte klimmen en mooie bochten: hier kunnen de ervaren mountainbikers terecht maar het is ook voor de beginnende mountainbiker een geschikte plek om met een nieuwe passie van start te gaan! Wil je deelnemen aan een les kitesurfen golfsurfen of Suppen, of toch liever aan een mountainbike clinic?
PepSports verzorgt al deze activiteiten op Camping de Branding.

Voor uitgebreide informatie over de activiteiten kijk op www.pepsports.com