F.A.Q. (veel gestelde vragen)

Hoe kan ik een kampeerplaats reserveren?
Kampeerplaatsen voor caravans en campers zijn vooraf te reserveren onder het kopje kamperen. Voor een camper hebben we het hele seizoen plaats, voor caravans alleen in het laag- en middenseizoen.

Voor tentplaatsen kunt u niet vooraf reserveren. Daarvoor komen dagelijks rond 11.00 uur plaatsen vrij. Meer informatie vindt u hierover onder het kopje kamperen.

Wat kost mijn verblijf?
Alle actuele tarieven vind u onder het kopje ‘Tarieven‘. Hier kunt u een PDF document downloaden met alle tarieven van onze kampeerplaatsen. Voor de verhuuraccommodaties kunt u eenvoudig een offerte opvragen in het reserveringssysteem.

Hoe kan ik meerdere blokhutten reserveren? 
Per reservering kunt u slechts 1 accommodatie reserveren. Als u dus 2 blokhutten wil reserveren, moet u 2 reserveringen maken. Via de knop voorkeursboeking kunt u dan 2 blokhutten naast elkaar reserveren op de plattegrond.

Hoe kan ik een andere periode reserveren dan aangegeven in het reserveringssysteem?
Voor een gedeelte van onze accommodaties zijn vaste aankomstdagen van toepassing. Helaas kan hiervan niet afgeweken worden. Voor een aantal accommodaties kunt u echter dagelijks aankomen. Als u onder de knop “reserveren” de gewenste aankomstdatum selecteert, krijgt u een overzicht van de accommodaties die voor die datum te reserveren zijn.

Hoe zit het met jongeren?
Jongeren kunnen komen kamperen, mits iedereen minimaal 16 jaar oud is. Daarnaast worden jongeren alleen toegelaten met het Hemelvaarts- en Pinksterweekend en in het hoogseizoen. Ben je nog geen 16? Dan kunnen we je helaas niet toelaten.

Zijn honden toegestaan?
Ja, op de kampeervelden zijn honden toegestaan. In onze verhuuraccommodaties worden geen honden geaccepteerd.