Schoolkampen

In samenwerking met Pepsports.com is Strandcamping de Branding uitermate geschikt voor schoolkampen.

Voor schoolkampen is er keuze uit leuke en spannende thema’s.

Adventurekamp
Avonturiers opgelet, het echte avontuur gaat nu beginnen! Zijn jullie hier klaar voor?

Het Adventurekamp blijft je maar uitdagen! Denk je dat je eindelijk rust hebt, staat er alweer een nieuwe proef op je te wachten! Boogschieten met één oog, Archery Tag in de duinen en een hele pittige Dropping staan jullie te wachten.

Ga samen met je medeleerlingen in het donker op verkenning uit. Ga met beperkt licht op Expeditie en kraak de codes die nodig zijn om weer bij je bed uit te komen.

Surfcamp
Een Surfcamp is als geen ander! Leer binnen de kortste keren écht surfen en pak je eerste golf!

Dit kamp is echt super cool! Samen met je klasgenootjes surfen, chillen op het strand en het echte surfgevoel krijgen.

Het Surfcamp bestaat niet uit alleen maar praktijk, er hoort ook een stukje theorie bij. Het is belangrijk om te weten wat de zee doet en wanneer je kan surfen en wanneer nou niet. Dit alles wordt haarfijn uitgelegd, zodat jullie het zelf veilig in de praktijk kunnen uitvoeren.

Er wordt per dag 3 uur surfles gegeven, waarna er nog ruimte is om een uur zelf te surfen. Dit is natuurlijk wel onder begeleiding. In de overige vrije tijd is er genoeg ruimte om andere leuke activiteiten te doen in Zandvoort. Zoals een bezoekje aan het zwembad, aan het Circus Theater en nog veel meer!
Tevens is het natuurlijk ook mogelijk dat wij voor extra activiteiten zorgen. Denk hierbij aan volleyballen, bounce hockey, raften etc.

Survivalkamp
Met dit kamp worden de deelnemers flink aan de tand gevoeld! Ga mee op onze Expeditie en zie wie er de beste survivallers zijn! Kunnen jullie de weg nog terug vinden met een GPS en een kaart?

Tijdens het Survivalkamp staat samenwerking voorop! Samen met jouw groep moet je zien te overleven in de Zandvoortse wildernis. Ga op pad met een pijl en boog, raak de objecten en verdien spullen die je kunnen helpen tijdens het overleven. Wat denk je van een echte Expeditie Zandvoort, gebaseerd op het TV-programma Expeditie Robinson? Met het ringenspel wordt niet alleen de precisie getest, ook het teamwork staat hier centraal. Bouw je eigen katapult, en raak de doelen! Een dropping in het donker, durven jullie het aan?

Waterkamp
Het waterkamp is misschien wel het allerleukste kamp dat wij aanbieden! Ga mee de zee op, en ervaar de kracht van de zee. Durf jij het aan?

Tijdens het Waterkamp gebeurt het meeste op het water! Maar het kan ook zomaar zijn dat je in het water beland. Ga mee met de raft de zee op, vecht tegen de woeste golven en surf mee met de golf.

Of stap je in een branding kajak, waarbij je al je spieren nodig hebt om in de kajak te blijven! Na alle actie op de golven is het tijd voor een ritje op de banaan achter de boot, wie blijft er het langst zitten?

Tijdens een kamp verblijven jullie op Strandcamping de Branding, in een Kartent (speciale kartonnen tent), blokhut of een eigen tent. Er wordt samen ontbeten, geluncht en gedineerd.
De activiteiten worden georganiseerd door Pepsports.nl

Kijk voor meer informatie over de verschillenden kampen op Pepsportsevents.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie!