Faciliteiten

Sanitaire voorzieningen
De ruime, schone toiletgebouwen zijn voorzien van warme douches. Elektrische aansluitingen voor föhn of scheerapparaat, riante wasbakken en grote spiegels maken uw verblijf comfortabel. Over uw vuile kleding hoeft u zich ook geen zorgen te maken: er is een wasmachine en een droger aanwezig om uw was dezelfde dag weer schoon en droog te krijgen.

Free WIFI
Op de camping is gratis draadloos internet aanwezig. Ideaal dus om uw e mails te lezen, het laatste nieuws te volgen of de sociale media. Toegangscodes kunt u gratis verkrijgen in onze minimarkt.

Receptie
In onze receptie kunt u terecht voor de invulling van uw verblijf op onze camping. Onze receptiemedewerkers helpen u graag bij het adviseren van bezienswaardigheden en attracties. Voor uw gemak zijn veel tickets voor verschillende activiteiten al op de receptie te koop. Wilt u met de fiets erop uit? Op de receptie kunt u terecht voor het huren van een fiets. In de receptie bevinden zich ook de kluisjes, voor een klein bedrag kunt u hier uw waardevolle spullen veilig en verzekerd opbergen. Onze vriendelijke medewerkers dragen graag bij aan een prettig verblijf.

Minimarkt
In onze minimarkt kunt u terecht voor de lekkerste verse broodjes van Zandvoort, een krantje, gekoelde dranken, ijsjes en de vergeten boodschap. Wilt u gaan barbequen? Iedere middag hebben wij knapperige stokbroden klaar staan. Verder verkopen we diverse campingartikelen die handig kunnen zijn voor uw verblijf op de camping. De minimarkt is 7 dagen per week geopend. De openingstijden hangen af van het seizoen.

Bar
In onze gezellige bar kunt u ‘s ochtends terecht voor een vers bakje koffie. Is het wat minder weer? Bij ons staat de kachel aan en bent u de hele dag welkom. In onze knusse bar is er ‘s avonds de mogelijkheid de dag af te sluiten met een drankje. In de bar en op het terras voor de bar kunt gebruik maken van onze gratis WIFI internet.

Fietsverhuur
Een prachtige fietstocht in de omgeving van de badplaats Zandvoort waarbij de route je onder meer voert door de duingebieden van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, door het natuurgebied Leyduin met de buitenplaatsen Leyduin, Oud-Woestduin en Vinkenduin en door een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden aan de Nederlandse kust De Amsterdamse Waterleidingduinen. Fietsen in vele soorten en maten zijn op de camping te huur.

Speeltuintjes
Ook de kleintjes hoeven zich niet te vervelen. Op verschillende plaatsen op de camping zijn leuke speeltuintjes te vinden.