Informatie

Openingstijden
Seizoen 2018 loopt van 23 maart tot 3 oktober. 

De openingstijden van de receptie zijn:
In het voor en naseizoen:
Maandag tot en met zondag: 8:30 uur tot 18:00 uur.
Vrijdagavond tot 21.00 uur.

In het hoogseizoen: 8.30 uur tot en met 22.00 uur.
Arriveren is mogelijk tot en met 21.00 uur ‘s avonds, door het melden bij de intercom installatie aan de slagboom of bij de receptiedeur. Tussen 21.00 uur en 8.30 uur zijn wij uitsluitend bereikbaar voor noodgevallen via de intercom bij de receptie.

Let op: uitchecken is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van de receptie. Buiten de openingstijden van onze receptie is het niet mogelijk uit te checken.

Campinginformatie
Kampeerveld
U kunt gewoon spontaan langskomen. U bent vanaf 12.00 uur welkom. Bij vertrek dient u voor 11.00 uur uit te checken bij de receptie en uw staanplaats schoon en opgeruimd achter te laten. Partytenten, paviljoens e.d. worden op ons bedrijf niet toegestaan. In het hoogseizoen juli en augustus kan het zeer druk zijn. Wij hebben dan meestal geen mogelijkheid caravans te plaatsen. Dan houden wij de beschikbare plaatsen vrij voor tenten. Dit mede omdat Zandvoort meer mogelijkheden biedt voor caravans. In het voor- en naseizoen is er echter geen probleem, en zijn caravans van harte welkom. Bij drukke race evenementen op het circuit behouden wij ons het recht voor de beschikbare plaats te beperken. Bij drukte zijn luifels en/of voortenten niet toegestaan. In het laag en middenseizoen (m.u.v. de feestdagen) zijn wij uitsluitend een familie camping, en kunnen groepen en/of jongeren niet toegelaten worden. U vindt dan rust en ruimte.

Honden
Uw hond, mits aangelijnd, is op onze kampeervelden van harte welkom. In de verhuuraccommodaties (blokhutten en stacaravans) zijn geen honden toegestaan.

Partytenten
We liggen erg dicht aan de kust, i.v.m. uw eigen veiligheid zijn partytenten op ons terein niet toegestaan.

Jongeren/groepen
Jongeren/groepen zijn welkom, maar onze camping is geen specifieke jongeren/feestcamping. Voor alleenreizende jeugd hanteren we een minimale leeftijd van 16 jaar. Het jongeren/groepen gedeelte is alleen geopend met Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie (1 juli tot 29 augustus).

Groepen
Strandcamping de Branding behoudt zich het recht voor groepen niet te accepteren. Vrijgezellenparty’s, jongeren bijeenkomsten, feestavonden, grote gezelschappen, studentenverenigingen, voetbalverenigingen worden pas toegelaten na schriftelijke toestemming van de directie. In het laag- en middenseizoen zijn groepen niet toegestaan.

Nachtrust
De nachtrust begint om 22.00 uur, en duurt tot 8.00 uur ‘s ochtends. Tussen deze tijd dient u uw muziek uit te hebben staan, en dient het op de camping rustig te zijn. In de maanden juli en augustus start de nachtrust om 23.00 uur.

BBQ’s, vuurkorf en open vuur
Het gebruik van een barbecue op houtskool is toegestaan tussen 10.00 en 22.00 uur. Wel dient de barbecue een minimale hoogte te hebben van 30 centimeter. Bij storm of zware wind is het mogelijk dat het niet toegestaan is gebruik te maken van een barbecue. Het gebruik van een vuurkorf of het maken van open vuur is verboden.

Verhuuraccommodaties
Reserveren van de verhuuraccommodaties is mogelijk onder het kopje “Reserveren”. Hier vind u de beschikbare perioden en bijbehorende tarieven. Een aanbetaling dient direct online te geschieden. Het restant dient uiterlijk 6 weken voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven. Bij last-minute reserveringen kan het zijn dat u verplicht wordt het volledige bedrag direct online te betalen. Onze accommodaties kunt u boeken volgens de aangegeven perioden in ons reserveringssysteem. Huisdieren zijn de in de blokhutten en stacaravans niet toegestaan. Tevens zijn alle huuraccommodaties rookvrij. Op het reserveren zijn diverse voorwaarden van toepassing. Meer informatie vind u op www.campingdebranding.nl/voorwaarden

Legitimatie
Om op onze camping te overnachten is iedereen verplicht om een geldige legitimatie te overleggen.

Parkeren
Op onze camping zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig. Hiervoor wordt het geldende parkeertarief in rekening gebracht. U krijgt dan een specifieke parkeerkaart als bewijs dat u op de camping mag parkeren. Gasten zonder deze kaart dienen buiten de camping te parkeren. Met een speciale sleutel heeft u onbeperkt toegang tot de camping en kunt u de slagbomen openen.

Lockers
Voor uw waardevolle zaken zijn er lockers te huur op de receptie.

Borg
Per kampeerplaats dient € 20,00 borg betaald te worden. Deze borg kunt u niet betalen met een pinpas of creditcard. Op een blokhut of stacaravan zit € 50,00 borg. De camping behoudt zich het recht voor een hogere borg in rekening te brengen. Bij groepen en/of jongeren wordt standaard borg € 50,00 borg per persoon in rekening gebracht.

Betalingsmogelijkheden
Op onze camping kunt u naast contant geld ook betalen met uw bank of giropas, de internationale bankpassen voorzien van het Meastro en V-Pay logo en de VISA, Mastercard en American Express creditcard. Het is niet mogelijk om de borg te betalen met een bankpas of creditcard.