Jongeren

Je bent jong en wilt een… super gave, gezellige, sportieve vakantie.

Bij Strandcamping de Branding ben je daarvoor op de juiste plek. Gelegen aan het strand van Zandvoort zijn we de ideale camping voor een super vakantie.

Is het het een dag wat minder weer, binnen een kwartier ben je in het gezellige Haarlem en met een half uur sta je op Amsterdam Centraal en kun je onze hoofdstad gaan ontdekken.

Het jongerenveld is gelegen rondom het hoofdgebouw waar je de receptie, bar, kampwinkel en de sanitaire voorzieningen vindt. Op het veld staan jullie tenten gezellig door elkaar, er zijn geen afgebakende plaatsen. Zo kom je dus snel en makkelijk in contact met je medekampeerders.

Naast de kampeerplekken hebben we ook superleuke blokhutten voor twee of vier personen te huur. Kijk voor meer informatie en reserveringsmogelijkheden bij de accommodaties.

Op ons terrein is ook Pepsports.nl gevestigd, een supercoole watersportschool. Je kunt bij hun niet alleen terecht voor watersport activiteiten maar ook fietsen huren (ook mountainbikes). In de duinen is een gaaf mountainbike parcours aangelegd en hou je van de natuur dan fiets je vanaf de camping zo naar een mooie duinroute of naar de bossen tussen Zandvoort en Amsterdam.

Klik hier voor meer informatie over hoe Pepsports.nl van jouw vakantie een onvergetelijke vakantie kan maken. Wil je eens proberen of bijvoorbeeld kitesurfen jouw ding is, boek dat een try out les.

Natuurlijk wil je tijdens je vakantie lekker stappen, dat kan. Binnen 15 minuten ben je te voet in het gezellige dorp van Zandvoort waar leuke eettentjes, bars en discotheken zijn. Ga je 15 minuten lopend de andere kant op dan ben je al bij de beroemde Bloemendaalse strandclubs.

Ook op de camping kun je natuurlijk gerust een drankje doen. Maar hou het wel gezellig, bezorg je mede kampeerders geen overlast.