Stageplaats marketing en communicatie

Als camping is het belangrijk om zoveel mogelijk gasten op de juiste manier te bereiken. De gast overtuigen dat wij een geschikte camping zijn voor zijn of haar vakantie en ervoor zorgen dat de gast tevreden weg gaat en weer terug komt. Dat zijn de belangrijkste spirits van deze stageplaats.

Voor de ondersteuning van ons management zijn we op zoek naar een stagiaire die komend seizoen ons team versterkt als stagiaire marketing en communicatie.

Als stagiaire marketing en communicatie ondersteun je ons management en zorg je voor communicatie aan de gast, het up to date houden van social media, de website en informatieborden, hou je de beoordelingskanalen in de gaten en verstuur je enquêtes naar de gast. Doordat je werkt in onze back office, ondersteun je ook de receptie als dat bij drukte nodig mocht zijn. Zo leer je alle facetten in de communicatie met de gast kennen!

Je hebt de mogelijkheid om samen met je stagecollega’s in stacaravans te verblijven. Van ons krijg je zakgeld om je onkosten te dekken. We bieden mogelijkheden om je stageopdrachten en verslagen te maken, en helpen je daarbij als het nodig is. Daarnaast kan je uitwonende studiefinanciering aanvragen gedurende de tijd dat je stage loopt op de camping.

Strandcamping de Branding biedt dus alles wat je nodig hebt om je stage succesvol af te ronden, een gezellige sfeer, een nog beter team, en veel bagage om de toekomst met veel vertrouwen in te gaan. We zijn een klein team, en kunnen je daardoor makkelijk begeleiden.

Stuur een sollicitatiebrief met CV naar:
Strandcamping de Branding
T.a.v.: afdeling personeelszaken
Postbus 28
4730 AA Oudenbosch
of mail naar info@campingdebranding.nl

Voor vragen over de stageplaatsen kan je contact opnemen met telefoon: 023 – 7516800 of per mail via bovenstaand adres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.