Stageplaatsen

Op loopafstand van het altijd gezellige dorp Zandvoort, 25 minuten met de trein van Amsterdam, en bijna direct aan het strand vind je Strandcamping de Branding, een gezellige camping waar het voor iedereen goed toeven is.

Strandcamping de Branding heeft een afwisselend publiek; jeugd, gezinnen, stelletjes, 55+ers en veel internationale toeristen weten onze camping te vinden om Zandvoort en haar geweldige omgeving te verkennen.

Voor het aankomende seizoen 2018 zijn we in de periode van maart tot en met oktober weer opzoek naar enthousiaste stagiaires.
Als stagiaire kan je stage lopen in de frontoffice, in de horeca of op het terrein.

We bieden stage in de volgende facetten:

Front office/Receptie:
Onze receptie is dagelijks open van 8.30 uur tot 21.00 uur. In de receptie ontvang je gasten, check je ze in en uit, vertel je over de camping, verkoop je excursies e.d.. Daarnaast beantwoord je de telefoon, e-mail, verstrek je algemene informatie over de omgeving. Je bent het aanspreekpunt van onze gasten.

Horeca/Kiosk:
Onze bar en winkel zijn de hele dag door open. Daardoor is het er altijd levendig, ’s ochtends verse broodjes tot een koud biertje wat men ’s avonds komt drinken. De gasten weten ons te vinden.

Terrein/Onderhoud:
Onderhoud op een camping is zeer belangrijk. De velden waar de gasten hun tentjes opzetten moet netjes en schoon zijn. Maar ook het schoonmaken van sanitair hoort erbij. Als het sanitair schoon is, zijn de gasten tevreden, en zullen jou dankbaar zijn. Na een druk weekend, of een periode met slecht weer, moet ook het toeristische veld schoongemaakt worden, maar dan doet iedereen mee. De camping heeft een eigen milieu dienst, die er zorg voor draagt dat al het vuil netjes afgevoerd wordt.

Je verblijft samen met je stagecollega’s in stacaravans tijdens je stage periode. Van ons krijg je stagevergoeding om je onkosten te dekken. We bieden mogelijkheden om je stageopdrachten en verslagen te maken, en helpen je daarbij als het nodig is. Daarnaast kan je uitwonende studiefinanciering aanvragen gedurende de tijd dat je stage loopt op de camping.
Strandcamping de Branding biedt dus alles wat je nodig hebt om je stage succesvol af te ronden, een gezellige sfeer, een nog beter team, en veel bagage om de toekomst met veel vertrouwen in te gaan. We zijn een klein team, en kunnen je daardoor makkelijk begeleiden.

Dus, ben je zelfstandig, stressbestendig, creatief, hou je van afwisseling en heb je ook nog is een goede portie doorzettingsvermogen, kom dan op Strandcamping de Branding stage lopen, en laat je verassen door een inspirerende, gezellige en vette camping.
Studeer je een opleiding FD, MTRO, Frontoffice, Recreatie, vrije tijds management of toerisme, en lijkt het je leuk om stage te lopen op onze camping? Je stageplaats voor het seizoen 2017 kan je nu al regelen!

Stuur een sollicitatiebrief met CV naar:
Strandcamping de Branding
T.a.v.: personeelszaken
Postbus 28
4730 AA Oudenbosch
of mail naar info@campingdebranding.nl

Voor vragen over de stageplaatsen kan je contact opnemen met telefoon: 023 – 7516800 of per mail via bovenstaand adres.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.