Vakantiekrachten

Hou jij van buiten zijn? En weet je hoe je je handen uit de mouwen moet steken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Voor de zomermaanden juli en augustus zijn we op zoek naar terreinmedewerkers voor op onze kampeervelden. Je helpt het hoofd terrein dat de kampeervelden er netjes uit ziet, begeleid nieuwe gasten naar hun kampeerplaats en controleert de kampeerplaatsen en accommodaties bij vertrek. Ook beantwoord je vragen van de gasten en help je bij het oplossen van kleine technische problemen. Al met al een belangrijke job, want de camping moet er natuurlijk top uit zien, en de gasten moeten het naar hun zin hebben.

Daarnaast zijn we opzoek voor medewerkers in onze kiosk, je helpt met het vullen van de kiosk en rekent de aankopen af aan de kassa.

Voor onze receptie zijn we opzoek naar redelijk Duitssprekende receptionistes. Vind je het leuk om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Spreek je een woordje Duits en heb je een servicegerichte instelling? Dan is de receptie zeker iets voor jou!

Ben jij minimaal 16 jaar oud en heb jij zin om ons komende seizoen te komen helpen? Neem dan contact op met de Camping door een mail te sturen met motivatie en cv naar info@campingdebranding.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.